ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΧΡΗΣΗΣ

Πήγαινε κάτω

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΧΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση  Admin Την / Το Τρι Οκτ 02, 2007 7:33 am

Κανόνες Λειτουργίας.


Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum της «Λέσχης Φίλων Γ. Παπανδρέου».
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum www.forumgap.new-forum.net σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων λειτουργίας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες κανόνες λειτουργίας.

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα

1. Τα μηνύματα θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο "κατατοπιστικός", ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να μετακινήσει το θέμα στην ορθή κατηγορία.

1.2 Στην προκειμένη περίπτωση και επειδή πρόκειται για Πολιτικό Forum, παρακαλούμε πολύ να φροντίζετε να διατηρείτε το ύφος και το ήθος της λέσχης μας σε υψηλά επίπεδα, αποφεύγοντας σχολιασμούς αδόκιμους και προσβλητικούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή συνυποψήφιους του Γιώργου Παπανδρέου , έστω και αν οι απόψεις τους δεν εκφράζουν τις δικές σας θέσεις και απόψεις. Σε κάθε περίπτωση, καταχωρήσεις και μηνύματα με τέτοιο περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση.

1.3 Ο Λόγος ύπαρξης τούτης της Λέσχης και κατ’επέκτασην του Forum www.forumgap.new-forum.net είναι η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων, η σύνθεση πολιτικών σκέψεων και η στήριξη του Γ. Παπανδρέου.

2. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

3. Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

• Χρησιμοποιήστε το Search του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
• Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο.
• Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
• Θυμηθείτε ότι οι υπόλοιποι χρήστες του Forum δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν και ότι δεν υπάρχουν για τα πάντα απαντήσεις.
• Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας σε αυτούς που ασχολήθηκαν να σας βοηθήσουν, είτε αποτυχημένα, είτε επιτυχημένα. Πείτε ένα ευχαριστώ! Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.


4. Τα μηνύματα (posts) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, πρέπει να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του για αποφυγή προσβολής δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.


5. Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλλουν τα άλλα μέλη όπως επίσης και ανθρώπους που δεν τους δίνεται η δυνατότητα να απαντήσουν.
6. Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μηνύματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.

7. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

8. Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

9. Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να "κλειδώσουν" σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

10. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

11. Οι προσωπικές διαφορές μεταξύ των χρηστών θα πρέπει να λύνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων και όχι με δημοσιεύσεις

12. Απαγορεύεται η μεταφορά, αντιγραφή, αποθήκευση και διάθεση Παράνομου Λογισμικού εντός του Forum. Οι παραβάτες θα διαγράφονται άμεσα.

13. Η παραβίαση των ανωτέρω όρων εγγραφής θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:

• Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του administrator) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum(ban).

• Οι moderators διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :

• Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
• Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.
• Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι ανάλογες υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα.
• Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την "υπογραφή" του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές:
• Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις πέντε (5) γραμμές συμπεριλαμβανομένων των κενών γραμμών, με στοιχεία μεγέθους 1 έως 2 (κατά το software του forum). Επιτρέπεται η τοποθέτηση φωτογραφιών σε υπογραφή, οι οποίες όμως δεν θα πρέπει να ξεπερνούν συνολικά: τα 400 pixels σε πλάτος, τα 90 pixels σε ύψος και τα 100 kilobytes σε μέγεθος του συνόλου των αρχείων.
Σε καμία περίπτωση το κείμενο ή/και οι εικόνες της υπογραφής του κάθε μέλους δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το χώρο που καταλαμβάνουν πέντε (5) γραμμές κειμένου με στοιχεία μεγέθους 2 κατά το software του forum.
• Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στο Forum μας.
• Απαγορεύεται αυστηρά η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων ή υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή και στα avatars. Σε αυτήν τη περίπτωση, οι ανάλογες υπογραφές ή τα avatars θα αφαιρούνται άμεσα. Σε περίπτωση υποτροπής, η διαχείριση του forum διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή οριστικά την πρόσβαση στο forum (ban) του μέλους που δεν συμμορφώνεται.
• Κατά τα αλλά στις υπογραφές ισχύουν οι λοιποί όροι χρήσης.

Να Θυμάστε Πάντα:

*Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα.
*Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες. Αν θέλουμε να μας βοηθούν οι άλλοι θα πρέπει θα πρέπει να τους σεβόμαστε πάνω από όλα.
*Παρόλο που οι administrators και οι moderators του www.forumgap.new-forum.net θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα από αυτό το forum, μας είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα.
*Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και οι υπεύθυνοι του www.forumgap.new-forum.net δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.
*Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο,χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο,απειλητικό,προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.
*Οι ιδιοκτήτες του www.forumgap.new-forum.net δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του forum και των υποτίτλων και διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν , διαμορφώνουν, μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα μηνυμάτων για οποιοδήποτε λόγο.


Οι Δημιουργοί της "Λέσχης Φίλων Γ. Παπανδρέου"
avatar
Admin
Admin
Admin

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 13
Location : ATHENS
Registration date : 26/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://forumgap.new-forum.net

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης